Alsidim® teken- en dimensioneringsprogramma

Alsident® heeft een speciaal on-line teken- en dimensioneringsprogramma ontwikkeld om op eenvoudige wijze een inbouwsituatie van Alsident® armen na te bootsen of te bepalen en de juiste arm en aanzuighulpstuk te selecteren. In samenwerking met Brevo is een Nederlandstalige versie tot stand gekomen.

Via deze link gaat u naar het Alsidim® on-line teken- en dimensioneringsprogramma voor Alsident® afzuigarmen. U kunt een Alsident® afzuigarm aan het plafond, aan de wand of op een werktafel intekenen en alle gewenste maten invoeren om uw inbouwsituatie na te bootsen of te bepalen. U kunt elke gewenste arm en aanzuig-hulpstuk selecteren, u kunt apparatuur ( kast, tafel, tandartsstoel, operatietafel e.d. ) opnemen en dimensioneren en op deze manier bepalen welke oplossing voor u het beste is door langere of kortere armen en/of plafondzuilen te kiezen. Bij een wandmodel kunt u met de hoogte van de wandconsole variëren.

Vervolgens kunt u de tekening printen of opslaan als PDF-file met uw eigen tekeningnummer, gegevens en bestandsnaam. Zo kunt u dit programma gebruiken om een professionele tekening voor uzelf of uw klant te maken. Het tekenprogramma is geschikt voor de Alsident systemen 50, 63, 75 en 100. De flexarmen van het systeem 50FL en de telescopische armen van het systeem 75TA kunnen niet ingetekend worden. Leest u voor u het programma gaat gebruiken de handleiding aandachtig door die eerst in beeld komt zodat u alle mogelijkheden van het programma kent. U kunt ons altijd bellen voor een toelichting ( 0180-417344 ).

De link staat ook op onze website PuntAfzuiging.nl onder downloads Alsident®.Follow BrevoRidderkerk on Twitter

 Feestdagen 2017

cOns bedrijf zal wegens o.a. nationale feestdagen in 2017 op de volgende dagen gesloten zijn:

27 en 28 april 2017
25 en 26 mei 2017
5 juni 2017
25 december tot 2 januari 2018
14 april 2017

Vacature logistiek medewerker


Klik hier voor de vacature