Welkom Profiel Producten Nieuws Contact Adres en route
 
 

2007 Brevo 25 jaar

Tot de beginactiviteiten van Brevo behoorde de handel in technisch borstelwerk en straatveegmachines. De veegmachines werden in samenwerking met haar zusterbedrijf gebouwd. Op 1 april 1985 werd begonnen met de import en distributie van flexibele slangen en toebehoren voor ventilatie en industriële afzuiging. Sinds die datum heeft Brevo een vooraanstaande plaats op de markt ingenomen als het om flexibele slangen gaat. Een eerste begin werd in 1985 ook gemaakt met de advisering en levering van afzuigsystemen voor dampen, gassen, rook en licht stof; een programma dat uitgroeide tot één van de specialismen van Brevo. De slogan "Schone lucht op de werkplek" deed zijn intrede. De activiteit technisch borstelwerk en veegmachines werd afgebouwd en Brevo legde zich volledig toe op de twee nieuwe productlijnen flexibele slangen en afzuigsystemen.

De meeste slangtypen worden sinds de start exclusief op de Nederlandse markt gebracht onder de eigen merknamen Brevoflex, Brevoform, Brevoduct en Brevotube. Daarnaast levert Brevo diverse gerenommeerde merken zoals Vacuflex en Serratub. De activiteit afzuigsystemen werd in de loop der jaren flink uitgebreid. Dit resulteerde in een compleet programma voor puntafzuiging direct bij de verontreinigingsbron met de merken Alsident, UT/ULT, Geovent en Flexoduct.

In 2004 startte Brevo een nauwe samenwerking met een aantal fabrikanten en leveranciers op het gebied van flexibele slangen en koppelingen en werd de website www.flexibeleslangen.nl gelanceerd. Een website met een zeer uitgebreid programma met meer dan 400 verschillende typen flexibele verbindingen, klemmen en koppelingen en Brevo beperkte zich niet meer alleen tot slangen voor luchtbehandeling, ventilatie en industriële afzuiging. De website werd een doorslaand succes. Reden voor Brevo om ook voor haar productlijn afzuigsystemen een speciale website op te zetten. Deze website, www.puntafzuiging.nl, werd op 31 januari 2006 geïntroduceerd en geeft informatie over alle producten van Brevo die met schone lucht op de werkplek te maken hebben. De producten zijn overzichtelijk per merk gerangschikt en de informatie is gerelateerd aan een productdatabase zodat steeds de allernieuwste informatie voorhanden is. Via beide websites kunnen op eenvoudige wijze offertes aangevraagd worden en alle documentatie maar ook allerhande aanvullende technische informatie is eenvoudig te downloaden. Brevo hoopt met deze websites de markt nog beter te kunnen informeren over haar producten.


Brevo Magazine 25 jaar
 
 

 

 

  Feestdagen 2020

Ons bedrijf zal wegens o.a. nationale feestdagen in 2020 op de volgende dagen gesloten zijn:

Tweede Paasdag 13 april 2020
Koningsdag 27 april 2020
Hemelvaartsdag 21 mei 2020
Vrijdag na Hemelvaartsdag 22 mei 2020
Tweede Pinksterdag 1 juni 2020
Tussen Kerst en Nieuwjaar 25-12-2020 tot 04-01-2021

Vrijdagsluiting

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag 08:30 tot 17:15 uur. Op vrijdag sluiten wij om 15:00 uur.